Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2025, 22:33   #13868
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jutro u mnie nareszcie wymiana kotła. Idealny moment, no ale ani moja wina ani firmy, że pieniądze z Czystego Powietrza, które i tak bezpiecznie założyłem, że nie będą wypłacone po miesiącu-dwóch jak obiecywali, a po pół roku, w rzeczywistości zostały przelane... po dziesięciu U mnie to nie był żaden problem, obecny kocioł ma tylko taką wadę, że wymaga wymiany ze względu na klasę, a pod względem stanu mógłby wytrzymać jeszcze z dziesięć lat. Zastanawiam się, jak ogarnęli sytuację ci, co wymieniali bo musieli

Czwartek to średnio dobry czas na zaczynanie takiej modernizacji, ale w razie czego jestem przygotowany - mam grzejnik elektryczny, drugi od sąsiada, to w razie nie zdążenia do piątku będzie do pokoju który zyska funkcję wspólnej sypialni i do łazienki, wodę do mycia też mogę nagrzać elektrycznie, a reszta domu może i tydzień nie być ogrzewana, temperatura spadnie do 10 stopni i tyle. Ale stresik lekki i tak jest

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 26.11.2025 o godz. 22:38
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post