Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2025, 01:43   #3
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Znów późno dołączam, byłem z rodzinką w parku trampolin, wyskakałem się za wszystkie czasy. Pieprzyć pesel, jak skakałem na profesjonalnej trampolinie, to młodzi (tak po 16-18 lat) używali o mnie tego samego określenia, co o sobie, co to go oczywiście nie znam, ale generalnie oznaczało aprobatę Z kolei moja najmłodsza, 5-latka ogarnęła salta szybciej niż Pogacar za młodu jazdę na trójkołowym rowerku

Rozpaliłem w piecu, można narzekać, że Atmos to wciąż nie jest bezobsługowa technologia i potem ludziska siedzą przy czteropaku godzinami w kotłowni; tyle że samo rozpalenie trwa dosłownie kilka chwil, a potem można sobie olać kotłownię, iść do komputera i odpsyknąć na CDRinfo, co też niniejszym czynię

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post