Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.12.2025, 23:03   #13974
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zrobiłem sobie dziś w robocie wycisk, czuję wyraźnie plecy. Planowo noc w poziomie powinna poskutkować, choć na razie dwie godziny poziomu bez efektu. I tak nie zdążyłem zmienić kół w ałcie, choć miałem w planie, ale wzięli mi i wyjechali i nie miałem ałta Zyebkę dostali wszyscy w domu. Ta cywilizacja zrobi krok naprzód nie wiedząc, że stoi na krawędzi.
I jak tu żyć, panie płemierze, jak żyć?

na znieczulenie