Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.12.2025, 17:49   #3
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez wilsonyou Podgląd Wiadomości
Posiadam nagrywarkę z serii Pioneer PR1ME, z której korzystam od pewnego czasu i nagrałem już kilka płyt. Wiem, że Pioneer ma również napęd z serii MC (PR1ML), który nie nagrywa płyt, ale służy do testowania jakości nośników. Chciałbym wykonać crossflash z wersji ME na MC, aby móc sprawdzić jakość płyt, które już nagrałem.

Currently, this is not possible. These BDE / BDX / WX01DM drives with SAT8801 hardware from this series have some kind of certificate/verification signature in ROM. The kernel and firmware can be installed, but they do not return from kernel mode to operating mode (Normal).

Crossflash Pioneer PR1ME-L-2025-12-11_12-39-41.png

Older models also support the Pioneer Error Rate Utility for inspection/testing:
Pioneer BDR-PR1MC-L
Pioneer BDR-PR1MC-K
Pioneer BDR-PR1MC-P
Pioneer BDR-PR1MC-W
Pioneer BDR-PR1MC-U

Pioneer BDR-PR1 MC \ MA Profesional

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post