Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.05.2003, 17:02   #10
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Ziele napisa***322;(a)
Może masz zrobione priorytety przez prowidera i dlatego tak jest. Najwyższe www....najniższe p2p. U mnie naszczęście nie ma czegoś takiego i jest wszystko ok. Transfery czasami na poziomie 60KB/s ale nie tak dobre jak na DC
Witam !

Wiesz - to była pierwsza rzecz jaka mi przyszla na mysl - patrze od jakiegos czasu na wykresik i mimo ze muł ma ustwione limity na 14 to nie wychodzi poza 4kb/s - co jest nienormalne bo kazdy wie ze jak dac mulkowi siana to je wyzre az do ziemi i nie zosatawi na łaczu suchego niewykozystanego kilobita.

Wiec mówiac krotko - na 99% jakis pacan bawil sie ustawieniami - ostatnio pragne przypomniec takie zabawy skonczyły sie tym ze nie chodilo nic oproc www - nawet poczta - ale widac skumulowany atak społecznosci naszej sieci na biuro providera spowodowal ze szybko zostalo to przywrocone do zycia - z p2p bedzie trudno bo w sieci najwiekszym zapalencem p2p jestem ja i sasiad - reszta raczej woli płacic 80PLN i siedziec cały dzien na chacie / czytaj czacie zeby nie wyszło ze siedza w domu /

- hmm moze poprostu wziasc w reke umowe i isc do nich i powiedziec ze działa owszem ale wolno - a w umowie napisali wyraźnie ze o wszelkich zmianach - no chyba wprowadzenie priorytetów jest zmiana ?? - nie dosc ze postawili ogniomurek przez ktory nie mam portu 4662 to jeszcze transfery a'la modem a czasem wcale

Przedstawiam wykres wykorzystania lacza przez eMule - przypominam limity ustwione na 14KB/s
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-untitled.gif  
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post