Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.01.2026, 20:55   #13
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wróciłem z Lublina. Niby nieduża odległość, tymczasem tam -3,5, u mnie -6,4. Tam pokrywa śnieżna względna, śniegu jest znacznie więcej niż w ostatnich latach, ale powiedzmy, że przy drogach są bruzdy które od biedy można przeskoczyć. U mnie przy posesjach zaspy nierzadko wyższe niż ogrodzenia

Akcja roztopy jest przewidziana na jutro (odsuwa się z dnia na dzień, jednak chyba wreszcie dojdzie do skutku), przy czym jest spora szansa, że to będą ok. 3 dni na lekkim plusie i znów ochłodzenie.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post