Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.01.2026, 22:03   #8
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie 1,7 na plusie i lekkie roztopy, z drugiej strony w modelach coraz wyraźniej widać, że pod koniec tygodnia nastąpi kolejne ochłodzenie

Co do meczy, to u mnie roczna subskrybcja Eurosportu (w Playerze) kosztuje 119 zł. Jeśli wezmę pod uwagę, ile to jest meczów w roku, to więcej wydaję na piwo pod te mecze, niż na tę opłatę. Teraz już nie ma w Playerze (u mnie przedłuża się automatycznie, będę korzystał, dopóki mi nie wyłączą), tylko w Maxie i to o ile wiem wychodzi drożej. No ale ostatnio Hedżhogus powiedział mi, że wykupił NBA za ponad sześć stów, to moje 119 wypada przy tym jak promocja w biedrze

No to jak cyk to cyk

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 26.01.2026 o godz. 22:10
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post