Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.01.2026, 19:42   #1
NightRanger
Data rejestracji: 08.11.2023
NightRanger zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question Question about Benq ew162I

Hi a couple of days ago i was trying to connect one of my plextor externally via usb2ide cable but it didn't work
i tried my ew164 box and it didn't work too, so i would like to try the ew162I box cause i have one not working somewhere (it reads and write cdr&dvdr but it can't scan so it was kinda useless for me).
do you think it would work or i am wasting my time?

Anyway, the problem is.. how can i disassemble that case? is that possible? i unscrewed from under the case but it doesnt seem to be enough, what am i missing?

GoogleTranslated: Cześć, kilka dni temu próbowałem podłączyć zewnętrznie jedną z moich starych nagrywarek Plextor (2410, 4012, 4824) przez kabel USB2IDE, ale nie działało.
Spróbowałem z Benq EW164 i też nie działał, więc chciałbym wypróbować EW162I, ponieważ mam gdzieś taki, który nie działa (czyta, ale nie skanuje, więc jest trochę bezużyteczny).
Myślicie, że nagrywarka Plextor CD-RW w obudowie Benq 162i zadziała, czy tracę czas?

W każdym razie problem jest taki... jak mogę zdemontować tę obudowę? Czy to możliwe? Odkręciłem od spodu obudowy, ale to chyba nie wystarczy. Czego mi brakuje? Czy ktoś może pomóc?
NightRanger jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online