Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.02.2026, 00:09   #14410
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie w tej chwili -18,7 co już czyni tę noc drugą najzimniejszą w tym roku - a co za tym idzie drugą najzimniejszą w ostatnich dziesięciu latach Jestem autentycznie ciekawy, jak biegałoby się w takich warunkach. Za graniczną bezpieczną wartość przy właściwym ubiorze i zmniejszeniu czasu oraz intensywności uznaje się -15 stopni, trenowałem w zbliżonych do tej wartości temperaturach, ale o co jest teraz za oknem to już lekkie ekstrema jak się nie jest przyzwyczajonym... Nie chce mi się ubierać dla rundki dookoła osiedla, a na godzinny trening za miasto nie pobiegnę na pewno

Póki co dopijam

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post