Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2026, 22:45   #14629
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A gdzie tam, dzisiaj wypiłem ponadnormatywną liczbę

Siedzę grzecznie i czekam, kiedy zdradzisz ceny komercyjne paliw w erze tego od cukierków Skoro nie dwukrotnie wyższe to strzelam, że x5...

Miałem dziś trochę na głowie, dopiero siadłem, to sobie popatrzę, co tam ciekawego tu i ówdzie. Z rzeczy ciekawych ówdzie i z pewnością wpływających na tu (już wpływających, dziś zatankowałem diesla za 6,6 zł) widzę na Marine Traffic, że Ormuz nadal stoi. Nie wiem, czy operatorzy będą chcieli się brać za przeprawianie nawet z tymi ubezpieczeniami, co to o nich dzisiaj w radio mówili, taki tankowiec jest jak wielgachna, nieruchawa (zmiana prędkości czy kierunku trwa tam wieki), czerwona jak pomidor tarcza strzelnicza. Co prawda taki atak to byłby naprawdę strzał we własne kolano, ale całkiem takiego kroku wykluczyć się nie da :/

No nic, kawy na dziś mam dość, będzie

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post