Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.03.2026, 00:52   #14647
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
po treningu

Miałem nadzieję, że pobiegam dziś w pełnym słońcu, ale gdzie tam - w dzień pognałem z przyczepką do Castoramy, a potem wziąłem się za podcinanie drzewek i zanim się obrobiłem, to zrobiło się ciemno... Jeśliśta pomyśleli, że trochę za późno na drzewka, to przypominam, że u mnie okres wegetacyjny (i to nie jest żadna przesada, nieraz to sprawdziłem) rozpoczyna się dobre półtora do dwóch tygodni później niż powiedzmy w takim Łódzkiem czy innym Śląskiem

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post