Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2026, 22:14   #6
jadburner
Moderator

Data rejestracji: 07.03.2017
jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>jadburner ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez OneDay Podgląd Wiadomości
Przede wszystkim, cześć wszystkim, Jestem nowy na tym forum. Zrobiłem coś głupiego, aktualizując mojego BDR-XD05 do najnowszej wersji oprogramowania z 23.02.03. Straciłem możliwość obsługi UHD. Czy jest jakiś sposób na obniżenie wersji lub uzyskanie niestandardowego oprogramowania układowego, które będzie działać? Mam nadzieję, że tłumaczenie z angielskiego jest poprawne. Dziękuję
For Pioneer firmware dated AFTER November 2022, there is currently no way to downgrade or crossflash your drive using BDRFlash. There may be a solution in the future, but not currently.
jadburner jest offline   Odpowiedz cytując ten post