Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.03.2026, 00:48   #14719
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jestem, jestem, rowerem pojechałem to i trzeba było wrócić, a potrwało to trochę bo było na granicy zera

Ronniemu wcale dużo nie zabrakło do osiągnięcia maksa maksów. To jak ze zwykłym maksem - jeśli już dojdziesz do pewnego poziomu zaawansowania brejka, a nic nie stoi w trudnej pozycji, to szanse zaczynają powoli rosnąć - najgorsza robota jest na początku. Tu Ronniemu został jeden problem na koniec i stało się moim zdaniem coś bardzo ciekawego - nowy rekord jest, ale jest też ciągle szansa na pobicie go. Inaczej pewien rozdział - walki o brejka najwyższego z możliwych - byłby już zakończony

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post