Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.03.2026, 19:32   #14779
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dziś wypiłem pierwszą , następnie poszedłem do sąsiada na chwilę, tam mnie jego żona zobaczyła i przyniosła drugą pod rząd

Wymieniłem klamkomanetkę w rowerze i wstępnie ustawiłem. Nie wiem, dlaczego przednią przerzutkę zawsze, ale to zawsze trzeba ustawiać minimum pół godziny, zwyczajnie nie istnieje metoda na ustawienie jej szybciej, to tak jak w przyrodzie nie da się przekroczyć prędkości c... No to ja jestem po pierwszym kwadransie, wrzuca na dwójkę i trójkę dobrze, ale żeby zrzucić 3=>2 muszę zrobić sekwencję 3=>1=>2 Zrobiło się ciemno, jutro doreguluję (zresztą i tak żeby skończyć muszę kupić końcówkę na linkę, nie zauważyłem że nie mam i na razie tylko zrobiłem pętelkę i złapałem trytytką).

Trzeciej nie będzie, będzie

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post