Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.05.2003, 20:54   #15
kajo
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.05.2003
kajo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam

Kurcze ma dokładnie taki sam pronlem, starym lg nagrywalem plytki audio (platiniumy) i wszystkie chodzily w samochodowym blaupunkcie elegancko. Od czasu jak mam liteona to albo nie chce ich czytac wcale (przewaznie tanie plyty) albo na lepszych plytkach dlugo szuka indexow i jak juz znajdzie i leci pierwszy kawalek to jak chce przewinac na drugi to go szuka dosyc dlugo i przewaznie nie znajduje Im wyzszy nr tracku tym gorzej np. trac nr 8 to chyba raz na tysiac sie "znajdzie" Nagrywalem na liteone x4 bo nizej nie daje rady i to na roznych plytkach i dupa musze jeszcze sprobowac dysany blacki bo slyszalem ze sa dobre ale na reszcie jest tragedia, sprzed w aucie czyscilem ze 3 razy i przaktycznie nic nie dalo. Jak koniecznie che miec wypalana plyte do auta to wypalam na starym lg w predkosci x2 i wtedy plytki dzialaja super ale tylko niebieskie tdk 74min (np. 80min juz nie dzialaja ) Ale ostatni lg mi coraz czesciej pokazuje "track fallowing error" wiec musze nagrywac jakos na liteonie ale kurcze x4 najmiej a to juz "za duzo" jak dla mojego blaupunkta. Nie wiem co z tym zrobic a konczy sie kasa na plyty Jak ktos ma jakis pomysl to niech da znaka.

Pozdro

Ostatnio zmieniany przez kajo : 04.05.2003 o godz. 20:56
kajo jest offline   Odpowiedz cytując ten post