Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.04.2026, 11:05   #14967
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
Znowu lecą w kulki, druga poszła
Zetoxa, właśnie zostałeś emerytem. To ja się pytam, kiedy wreszcie zamierzasz zrozumieć, że snooker wspaniały jest i kochasz go? No jeśli teraz nie zaczniesz, to co powiesz prawnukom siadając z nimi do meczu? "Pradziadziu, a co ten pan właśnie odsadził z tą kulką?" "Pradziadziuś nie wie, prawnusiu, bo jeszcze nie za bardzo zapamiętał zasad, to trudne po dziewięćdziesiątce, pradziadziuś zaraz zadzwoni do prawujka z forum i zapyta..."

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Halo!
Halo! Właśnie zaparzyłem plujkę, robim przerwę i paczym na drugą sesję Higgins - Robertson. Potem jeszcze chwilę porobię, a potem dłuższa przerwa od roboty, bo jadę do roboty. Za to nie mogę się doczekać majówki, w sobotę mam zamiar pracować między sesjami (bo wiosna, trzeba) i oglądać podczas sesji (bo majówka, niech mi ktoś zabroni )

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post