Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.05.2026, 17:23   #14993
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja tak często na rowerze jeżdżę, że jak się dziś z córką na 23-kilometrową przejażdżkę rekreacyjną wybraliśmy to mi siedem osiągnięć Strava wyliczyła To nie to, że jakoś specjalnie wolno jeżdżę kiedy już jeżdżę, przy przeciętnej jeździe wykręcam okolice 30 km/h, ale rzadko jeżdżę choć trochę dalej.

Teraz koniec jeżdżenia, nie wiem jeszcze jak z bieganiem, ale póki co jest oglądanie i

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post