Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.06.2026, 13:05   #14
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja mam od lat na światełku 100 Mb. Już od dawna mógłbym poleźć do mojego dostawcy (albo obecnie również do innego, trochę w międzyczasie rozbudowali infrastrukturę i pojawiła się konkurencja) i za kilka złotych więcej wziąć 600 Mb. No i nie widzę potrzeby, bo bardzo rzadko bym z tego rzeczywiście korzystał. Do streamingu stówka w zupełności wystarcza dla paru osób jednocześnie. Największe pobrania u mnie to z rzadka nowa gra (mam sporo miejsca na dyskach, jak już raz pobiorę to rzadko usuwam), one potrafią mieć po dobrze ponad 100 GB, ale tu po prostu włączam pobieranie i sobie idę na kilka godzin robić co innego. Może kiedyś się przejdę i coś zmienię, ale to co potrzebuję mam - stabilne łącznościowo i prędkościowo łącze.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post