Podgląd pojedynczego posta
Stary dzisiaj, 16:57   #15442
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie później, na razie będę jeszcze jechał. Ale już dla samych przyjemności, jestem umówiony na rewanż w naszym klubie snookerowym (wczoraj przerypałem 2:3 i dla lekkiej osłody wygrałem dodatkowego frejma, dzisiaj powtarzamy meczycho). Swoją drogą wymieniłem tipy w dwóch kijach (właściwie to w jednym - wędce - założyłem, bo nie było i w razie potrzeby użycia precyzja była jakby bilę pośladkiem trącać ), robimy się coraz bardziej profesjonalni

:litrowytigernarozbudzenieidlapoprawyskupienia:

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post