Dyskusja: wakacyjnie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2026, 19:01   #43
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A gdzie w mojej wypowiedzi widzisz narzekanie?

Panie, kiedy biegłem trening 17 km tydzień temu w już nie tak upale, ale we wciąż dość ciepłych 21 stopniach i dopiero trochę chowającym się słońcu, to miałem średnie tempo (w tlenie) 5:46 min/km. Wczoraj powtórzyłem trening przy 16 stopniach, pochmurnym niebie i identycznym tętnie - 5:25. W domu mam chłodno, jeśli za chłodno, to sobie okno przymykam.

No i najważniejsze - pada i wsiąka, ja wiem że dla niektórych chleb bierze się z fabryki tak samo jak i mleko, ale jeszcze mam fleshbacki z dzieciństwa, że jednak ta żółta trawa rosnąca na polu za miastem ma z tym jednak jakiś związek

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post