Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.08.2026, 00:30   #15680
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Skończyłem. Pojawiły się dwa problemy - po pierwsze lekko przeciągnięty gwint na jednej ze śrub, trzeba było to posprawdzać. Po drugie nowa półoś nie mieściła się od wewnętrznej strony w gnieździe, inny kształt blachy na końcu przegubu - na szczęście po chwili lekkiej irytacji postanowiłem spróbować przełożyć ten "kapturek" z drugiego sworznia, operacja się udała. Jeszcze nawet nie robiłem jazdy próbnej, taki jestem zmachany, ale tak wstępnie wszystko wygląda prawidłowo...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post