Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.08.2026, 21:08   #15704
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Oczywiście przebiegniesz się tam treningowo?

Byłem dzisiaj, ale tylko jedną nogą, przy okazji wejścia na Śnieżkę Ty się śmiejesz, a wczoraj w tym Lidlu miałem kupić tylko kilka drobnostek - tymczasem kupiłem i przytaszczyłem do domu (pieszo, bo z wycieczki wracaliśmy) te drobnostki plus 18 butelek

Dziś treningów już nie będzie, a że Perlenbachery schłodniały w lodówce, to

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post