Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.08.2026, 16:14   #15728
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
stała się rzecz niesłychana - udało się zrobić 700 km na strzała
Gratulacje
Mnie sie udało w tym roku ponad 500km strzelic od strzała , paliwa zostało na 100km wiec i tak trzeba było zatankować.
Ale myslałem ,że mi plecy bokiem wysokcza , stałem sie stary i chyba chce samochodu gdzie sie wysoko siedzi
Ale fakt eskami się niezłe jedzie poza A4 w okolicy wrocławii, tam jeszcze nie udało mi się przejechać bez korka albo czyjegoś dzwonu.
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post