Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.05.2003, 14:27   #4
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: Nudne sa juz te LiteOn'y

Cytat:
BoB77 napisa***322;(a)
Malo konkretnych odpowiedzi odpowiedzi czy staran rozwaiazania problemow .
Twoj post konkretami tez nie ocieka

Przytocze przy okazji pewen przyklad:
post odnosnie CD-Romu Creative - jakies tam problemy z odczytem. Pozniej okazalo sie ze ktos w firmie mial 10 zwrotow na 11 sztuk. Tak zebralo sie kilka opinni niezadowolonych uzytkownikow creativa ktorych sprzet kwalifikowal sie do wymiany. Nawet nie ma sie nad czym zastanawiac i probowac cos kombinowac ze sprzetem - trzeba wymienic bo jest to bardziej oplacalne niz daremna robota. Stad uzytkownik forum wysnuwa wniosek: "Ocho - lepiej sie wystrzegac czytnikow creativa, a jak juz go mam to kupie w zamian to co inni polecaja". Co do litka - sporo osob kupilo litka i sie nie zawiodlo, wiec jaka jest naturalna kolej rzeczy ? - chwala go i polecaja innym, wiec inni kupuja tez go chwala i tak dalej . . . Zasada jest prosta jak cos jest dobre to sie samo wybroni i zyska dobra opinie.

Cytat:
BoB77 napisa***322;(a)
A posty, ze nagrywarki Liteon sa lepsze niz napedy Plextor lub Teac sa po prostu zenujace.
Jak juz odnosisz sie do konkretow to troche sie chyba gubisz. Ja uzywam Litka - problemow nie mam, Teaca nie mam, ale wiem (bo czytam opinie innych o nagrywarkach) ze nowe teaci sa do bani. Wniosek o wyzszosci Teaca i Plextora nad Litkiem jest moim zdaniem lekko wymuszony i nie do konca prawdziwy.

Dobra opinia LiteOna i jego duza popularnosc na forum skads sie jednak biora. Moze rzeczywiscie sa lepsze od konkurencji :chytry: (tansze sa na pewno).

Uwazam ze ten Topic moze wywolac niepotrzebna burze.

PS Witam na forum

Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 05.05.2003 o godz. 14:31
pawelblu jest offline