Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.05.2003, 23:41   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Re: Jeszcze raz ja !!!

Cytat:
tusek napisa***322;(a)
Jak ktoś chce po mnie jeździć za to , że umiesciłem w niewłaściwym dziale POST to może to robić, ale wążniejsze jest to, że mam problem do rozwiązania i nie będe się teraz zajmował takimi bzdetami. Poza tym uznaje to jako sprawę techniczną, więc......szkoda gadać.....jak się wyłącza tego systemowego palacza Moje GG to 2654656 lub tusek@box43.pl

Jakie szczegóły techniczne jeszcze podać??
nie przejmuj sie

Natomiast co do pytania, to szczerze mowiac watpie, aby problem jednak byl w nagrywarce. Jedna moze sie zepsuc, ale zeby druga i to zupelnie innego producenta, wykazywala identyczne objawy, to juz watpliwa sprawa. Na pewno reinstalacja systemu bylaby dobrym sprawdzianem, ale zanim to zrobisz (jesli w ogole bedzie to konieczne), sprobuj, jesli masz taka mozliwosc, sprawdzic naped na innym komputerze. To zawsze wiele mowi o przyczynie problemu. Jesli tam bedzie chodzic dobrze, to wiesz, ze problem dotyczy oprogramowania, ewentualnie jakis bledow w podlaczeniu (chociaz watpie, bo raczej dwa razy nie podlaczyles zle kabli), albo innego rodzaju konfliktow. Wtedy mozesz faktycznie pomyslec o reinstalacji, ale wczesniej moze zainstalowac na nowo rozne sterowniki, jak np Aspi, sterowniki do plyty glownej. To nigdy nie zaszkodzi, a moze akurat pomoze

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post