Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2003, 00:15   #2
tymian
Bywalec

Data rejestracji: 24.10.2002
tymian w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nie ponosisz zadnych dodatkowych kosztow z tytulu tego ze ktos odstepuje innym lacze
nie nazwiesz tego takze strata w domniemaniu przyszlych zyskow bo wiekszosc dzielacych i korzystajacych z dzielenia moze wykazac ze nie stac ich na lacze zorganizowane w inny sposob - a nie mozesz wykazac przed sadem jako straty czegos czego nie dosc ze nigdy nie miales to nigdy bys tego nie mial

rozumiem emocjonalny stos do sprawy - to w sumie normalne - ale zrozum tez mnie - czlowieka z drugiej strony furtki ktory patrzy na to z innej strony
Wiec zalozmy ze spoko mozna dzielic lacze. Kto to potrafi niech dzieli jak sie tylko da. Ale zauwaz od razy iz za lacze ktore teraz akualnie posiadasz zaplacisz przynajmiej 3 lub 4 razy wiecej niz obecnie aby firmie ktora zestawila ci lacze - nie dokladala miesiecznie do tego. Jesli tego nie zrobia zbankrutuja i nie bedziesz mial wogole neta. Nie wiem czy wiesz jakie koszty ponosi sie na sestawienie np polpaka t - podłaczenie, modem, ruter, server nie mowiac juz o okablowaniu i innych pierdołach, takie rzeczy przelicza sie w tysiacach. Przecierz firmy nie robia tego charytatywnie, glowne zalozenie firmy to jest cos zarobic a nie dokladac do interesu. U mnie w firmie ze wzgledu na uksztaltowania terenu czesto w gre wchodzi tylko lacze radiowe, zestawienie takiego linku to kasa rzedu 3 tys. zlotych (wzroc uwage jakie to sa kosszty) i mamy to zrobic komus kto podzieli to lacze miedzy kumpli i bedzie sie cieszyl małym abonamentem?

tymian jest offline   Odpowiedz cytując ten post