Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2003, 00:39   #3
bas
MAJSTER zlotowy

Data rejestracji: 16.05.2002
bas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
tymian napisa***322;(a)
Wiec zalozmy ze spoko mozna dzielic lacze. Kto to potrafi niech dzieli jak sie tylko da. Ale zauwaz od razy iz za lacze ktore teraz akualnie posiadasz zaplacisz przynajmiej 3 lub 4 razy wiecej niz obecnie aby firmie ktora zestawila ci lacze - nie dokladala miesiecznie do tego. Jesli tego nie zrobia zbankrutuja i nie bedziesz mial wogole neta. Nie wiem czy wiesz jakie koszty ponosi sie na sestawienie np polpaka t - podłaczenie, modem, ruter, server nie mowiac juz o okablowaniu i innych pierdołach, takie rzeczy przelicza sie w tysiacach. Przecierz firmy nie robia tego charytatywnie, glowne zalozenie firmy to jest cos zarobic a nie dokladac do interesu. U mnie w firmie ze wzgledu na uksztaltowania terenu czesto w gre wchodzi tylko lacze radiowe, zestawienie takiego linku to kasa rzedu 3 tys. zlotych (wzroc uwage jakie to sa kosszty) i mamy to zrobic komus kto podzieli to lacze miedzy kumpli i bedzie sie cieszyl małym abonamentem?
To jednak są na tym forum ludzie, którzy się ze mną zgadzają w tej kwestii, szczerze mówiąc zastanawiałem się kiedy ktoś odpowie cos po moich 2 poprzednich wypowiedziach, a tu taka niespodzianka, mało, że ktoś odpowiada to jeszcze się ze mną zgadza.