Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2003, 05:00   #9
echoo
Organista za 2300

Data rejestracji: 17.12.2002
echoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: Mp3 i wav kilka pytań.

Cytat:
pawelblu napisa***322;(a)
Ad. 1 "Poprawienia" mp3 jak juz maja obciete te wyzsze zakresy to juz chyba sie ich nie "dokleic".
Ad. 2 cooledit pro 2.0 zainstalowalem do audio - podobno dobry ale sie jeszcze nie bawilem.
Ad. 3 Ripuje Eac'iem a obrazy robie tym co mam najblizej na pasku szybkiego uruchamiania
Ad. 4 Podczas instalacji Eac wyswietla Ci 2 stronki z Lamem - stamtad pobralem i chula bez problemu. Moge Ci przesłać. Waga 756 KB ( bajtów: 774_938 ) LAME 3.93.1

PS. Dobrze ze przeczytalem zanim wyslalem bo mialem blad w "chula"
1. Zawsze można zmniejszyć poziom szumu, podnieść poziom sygnału i różne tam takie a to są równierz składniki jakości
2. Cool edit pro używam od wersji 1.0 i uważam go za jeden z najlepszych, a już najprostszy w obsłudze. No i kolory okna roboczego w dużym stopniu zmniejszają zmęczenie wzroku co ma znaczenie przy długim siedzeniu przed monitorem.
3. EAC to już chyba legenda, szkoda że konfiguracja nie jest zbyt intuicyjna. Audiocatalyst czy też Audiograber niewiele mu ustępują a są o wiele prostsze w obsłudze.
4. Ja w wyszukiwarce napisałem "lame" i dostałem 200 trafień pow. 95%. Tutaj memorando dał czysty popis lenistwa.

priv
echoo jest offline