Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2003, 10:48   #8
-=Shade=-
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.04.2003
-=Shade=- zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No wiadome ze warto sie przesiasc. Win 98 to juz historia ^_^ . Na poczatku zesmy instalowali z kumplam win xp jak tylko sie ukazal. Ale byly wtedy jaja - zadnych sterownikow do niczego nie bylo. A najgorsze bylo to 60 Hz ... jak to wspominam to mnie krew zalewa. Ile ja sie nameczylem zeby to wyprostowac. Co do tego odswiezania to uwazaj bo moze sie okazac ze po zainstalowaniu detonatorow i wlaczeniu jakiejs gierki bedziesz mial czestotliwosc odswiezania monitora 60 Hz. Tak sie nie da oczywiscie pracowac i trzenba sobie jakos radzic. Z tego co widze to masz karte od Nvidii wiec bedzie trzeba to ustawic. W co nowszych detonatorach jest wbudowany refresh rate fix ale nie wszystkim on dziala ( np mnie nie dziala ) i trezba sie posilkowac zewnetrznymi programami. Jak zainstalujesz detonatory 42.01 to jedyne co dziala to NVRefreshTool ver 2.1. Jak zainstalujesz inne no to bedziesz mial jazde, bo trzeba bedzie szukac odpowiedniego fixa

Zalety win xp odkryjesz juz po kilku godzinach pracy. Ogolnie wszystko dziala duzo sprawniej, szybciej. W tle moze pracowac defragmentator a Ty mozesz sobie rownoczesnie ogladac film i nie bedzie zadnych przyciec . Kopiowanie duzych plikow po dysku rowniez nie przeszkadza. Nie trezba reinstalowac systemu co tydzien, sam rowniez nie powinien sie wysypac "od niczego" jak to robil win 98.
Ale co tu duzo gadac, zainstaluj a sam sie przekonasz
The very meaning of our lives

Maila do mnie wyślij na ten adres
-=Shade=- jest offline   Odpowiedz cytując ten post