wcale nie - jestem osobą lubiącą eksperymenty ale znam się trochę na techologii zapisu video i poprostu nie bardzo wierzę, że dokonałeś światowej rewolucji dokunując klasycznego zapisu DVD na CD

jasne że można zapisać obraz o wysokich parametrach na płycie CD ale chociażby ze względu na jej pojemność jest to mało użyteczne. ciekawe ile płyt by liczył film 120 min, w formacie mpeg2 o wysokim bitrate i w pełnej rozdzielczości

poza tym napisałeś że twoje video na rozdzielczość 704x576 a to nie jest normalna rozdzielczość DVD, które ma 720x576 (PAL) albo 720x480 (NTSC).
znam Ulead DVD MovieFactory - próbowałem go używać do edycji materiału z kamery miniDV i szybko zrezygnowałem bo jest to dosyć głupawe narzędzie, proste i subtelne jak cep a jakość edycji i kodowania mpeg2 jest kiepska. pewnie ze względu na jego amatorski charakter udaje się na nim robić takie wynalazki jak "DVD na CD".
ciekaw jestem jeszcze dwóch technicznych szczegółów: ile minut materiału udało ci się zapisać na tym CD i jakie pliki (wielkość, rozszerzenie) się na nim znajdują.
pozdrawiam