Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.05.2003, 01:25   #22
CobraVerde
KONKWISTADOR

Data rejestracji: 26.03.2002
CobraVerde zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
januszp napisa***322;(a)
Jeśli chodzi o cdvd to jest to standard - poczytaj dobrze
I chociaż według strony ,która podałeś być może minidvd standardem nie jest to sam fakt podania listy kompatybilnych odtwarzaczy względem tego formatu chyba o czymś świadczy ?.
Także klika programów typu authoring ma na uwadze ten format .
To czy przypomina i ma kształt wizytówki nikogo raczej nie obchodzi .

Padło pytanie na które staram sie odpowiedzieć .
Dziwne iż Twoja osoba zawsze szuka "dzuiry w całym" .
Szczerze zaskakuje mnie Twój płytki tok myslenia :
Najpierw nie wierzysz ,póznije się pytasz jak to ma wyglądać ,na koniec stwierdzasz : "jasne, że istnieje ubogie "pseudo-DVD" ? .

Z żalem stwierdzam iż każde przypadkowe spotkanie z Tobą na forum kończy się taki sam nudny sposób .
jaro
napisałem: jasne że można zapisać obraz o wysokich parametrach na płycie CD ale chociażby ze względu na jej pojemność jest to mało użyteczne. i tylko się zastanawiałem jak to zostało zrobione i jak to wyszło. na początku pomyślałem że kolega Marwaldor coś pokręcił ale jak wyjaśnił to już się tylko wnikałem jaki jest sens robienia płytek w takim formacie.
ja również z żalem stwierdzam, że każde przypadkowe spotkanie z Tobą na forum kończy się taki sam nudny sposób. i nawet potrafię wytłumaczyć dlaczego: odkąd pamiętam to zazwyczaj włączasz się do dyskusji przy okazji takich drobnych sporów o pierdoły i wtedy zaczynasz sypać definicjami i innymi ogólnikami przybierając niepotrzebnie protekcjonalny ton. jakoś Cię nie kiepsko widać kiedy rozmawiamy na tematy praktyczne i staramy się sobie pomagać. ale jak tylko zacznie się jakaś banalna sprzeczka zjawia się Wielki Inkwizytor Jaro i zaczyna smęcić. wiem, że jesteś łebskim facetem więc postaraj się czasem wnieść coś konstruktywnego do coraz lepiej rozwijającej się się tu tematyki VCD\DVD, zamiast wtrącać się jedynie kiedy chodzi o banały. i wtedy nasze spotkania przestaną być przypadkowe i nudne ^_^

Ostatnio zmieniany przez CobraVerde : 07.05.2003 o godz. 01:55
CobraVerde jest offline   Odpowiedz cytując ten post