Cytat:
puch napisa***322;(a)
Jak coś nie działa, nie jest to TWÓJ problem, tylko ICH. Odwozisz do sklepu, stawiasz im na ladzie, i mówisz: "Nie działa - zróbcie tak, żeby działało". Kropka.
No i nie można temu odmówić racji. Tyle tylko, że tam warunki są trochę inne.
|
Jak cos mi nie dziala to ide do gosci na gieldzie ktorych dobrze znam i mowie im ze albo mi plyta nie pasuje - za symboliczna doplate moge wybrac cos lepszego lub mowie ze cos sie ****alo i wtedy wymieniaja bez wiekszych problemow. Raz kupowalem w innym miejscu dysk i jak mial bad sectory to ten sam pan u ktorego kupowalem powiedzial ze jego firma juz nie istnieje i ze teraz jest nowa - stanelo na tym ze doplacilem 100 zeta i mialem miec identyczny nowy dysk, ale takich juz nie bylo na skladzie wiec dostalem wiekszy. Przy okazji polazlem do goscia na gieldzie ktory sprowadzal i serwisowal wszystkie dyski i sie spytalem czy jak mam jego stickera to mi zserwisuje, a on sie spytal czy kupowalem go w firmie Nor***** ja mu na to ze tak. Potem dowiedzialem sie ze firma ma u niego gigantyczne dlugi i nie serwisuje ich dyskow. Dziwna dla mnie ta cala historia, ale dluzej sie nie zastanawialem bo za 100 zeta wymienili mi 30Gb poltoraroczny dysk na 40Gb nowy.