Cytat:
bas napisa***322;(a)
Wszystko mi opada, czy mógłbyś przecztać cały wątek? A dopiero sie wypowiadać. Jak chcesz dzielić to możesz, ale wtedy niepłacisz np 90zł za 128kbps tylko odpowiednio więcej. Może wytłumacze to prościej:
przypadek pierwszy: wysyłasz paczkę z łodzi do warszwy, która waży 1kg i ma wymiary 50/50/50cm i idzie pocztą 2 dni, przesłanie kosztuje powiedzmy 20zł.
przypadek drugi: wysyłasz z łodzi do warszawy drzwi, które idą też dwa dni, ale koszt takiej przesyłki wynosi przykładowo 200zł, bo drzwi ważą dużo więcej.
Zauważ, że szybkość(czas) dostawy jest identyczna tylko zmienia się obciążenie ciężarówki, która to wiezie, więc zmienia się spalanie, albo jak wolisz nasz przykładowa ciężarówka nadal ma takie samo spalanie, ale może przewieść powiedzmy nie 1000paczek o wadze 1kg i wymiarach 50/50/50 tylko powiedzmy 40 paczek typu drzwi.
Zrozumiałeś analogie? Próbuje powiedzić, że jak chesz dzielić sygnał to kupjesz inną usługę np nie neo a dsl(nie będę mnożył przykładów, myślę, że ten jest zrozumiały).
|
Przestan wypisywac takie teorie .
Przeciez napisalem chyba zrozumiale o co mi chodzi a ty ni z gruszki ni z pietruszki piszesz o jakis paczkach i drzwiach.
Jak nie rozumiesz to napisze jeszcze raz.
Przychodzi do mnie gosc zaklada mi stale a ja udostepniam to na na 4 kompy nic ni doplacam i place za jeddno.
Chyba to jest jasne nie?
Nic nie doplacam.
O to mi chodzilo.
Powtorze jeszcze raz nic nie doplacam.
A nie o jakies doplaty mi chodzi.
Po co mi jakies dodatkowe pakiety i dodatkow ekoszty.
Daje ciagnac sasiadom i reczcie dzielnicy a niech maja cos z zycia i sobie tez poserfuja po necie.
PS
A calego watku nie mam zamiaru czytac bo nie interesuje mnie to , ze z mapsajmem voodke pijecie.
Czy to tez jest jasne?
Oczywiscie nie traktuj tego obrazliwie po prostu zupelnie mnie to nie interesuje.