Dyskusja: nowe Dysany
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2003, 16:01   #31
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
od kiedy mam liteona bardzo dokladnie testuje co nagrywam
poswiecilem na to pare drogich plyt SUperAzo i TDK metalik
AZO nagrane ponizej 8x (na wszystkch moich nagrywarkach) ma ilosc c2 przekraczajaca skale a dzwiek jaki sie wydobywa z glosnikow jest STRASZNY - nagrane 8x i 12x jest juz DUZO lepiej
to samo dotyczy TDK metalic
prawdopodobnie jest to prawdziwe dla wszsytkich nowych plyt - barwnik dostosowuje sie do jak najszybszego reagowania na bodziec - mozliwe ze przesadzenie z bodzcem powoduje negatywne skutki
od czasu tych doswiadczen nagrywam muze 12x (na litku 16x) - na wiekszosc plyt liczba c1 spada do solidnego minimum (>20)

i jeszcze jedna uwaga
PRZERAZENIEM mnie napawa tekst ze norma sa zolte kwadraty w nero cdspeed! to jest objaw ze jest cos SOLIDNIE nie tak - ja taka plyte wywalam na smietnik (trafily mi sie raptem 4)
moja obserwacja jest to ze za wiekszosc bledow odpowiada ASPI - czesto jest tak ze wydaje nam sie ze jest z nim wszystko w porzadku (moze nawet bylo miesiac temu) ale przez to ze instalowalo sie pare programow rozne dziwne rzeczy moga sie dziac - a potem aspicheck pokazuje ze zaden z komponentow sie nie zgadza sprawdzajcie co jakis czas - warto
nawet szajsowata plyta nagrana ze speedem ok 24 powinna byc ZIELONIUTKA - kazdy zolty kwadrat to znak ostrzegawczy

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online