Dyskusja: officeXP
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2003, 18:49   #8
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
pawelblu napisa***322;(a)
Nie wiem dlaczego Ci Norton sys works nie pasi, ale trudno, w koncu to najlepszy pack z programami systemowymi.
Jezeli tak jest jak mowisz to jakie proponujesz rozwiazanie ??
Poza tym to on mi za kazdym razem to poprawia wiec ten wpis nadpisywal by dane w sektorze za kazdym razem ?? Ja myslalem moze czyms takim - moze winXP sprawdza pliki systemowe ktore nagrywa na swoje dyski (cos w stylu recycla w win 98SE) i jak ich nie znajduje to sie pluje.
Mówię o nortonie antywirze śmieszny program jak masz go teraz mogę udowodnić Tobie że dasz najnowsze bazy najsilniejszą heurystykę i będziesz musial formatować hdd o ile odpalisz wspomnialeś o fat 32 to jest wyjaśnienie fat 32 podczas niepoprawnego zamknięcia systemu lub podczas przeprowadzania procedury startowej znajdzie podejrzany element lub daleś aby sprawdzal i resetujesz zamiast w ciągu tych 10 sekund kliknąć dowolny klawisz aby nie sprawdzal to efekt masz a co do ciąglego nadpisywania to powiem takmoże masz wirasa i tyle......norton nie wykrywa ponad 12000 wirów ktore mam na cd jako kolekcję pomimo że mam najnowsze bazy panada zaś wykrywa 10 % z nich

Ostatnio zmieniany przez memorando : 09.05.2003 o godz. 18:52
memorando jest offline   Odpowiedz cytując ten post