Cze,
To mój pierwszy post na tym forum, ale od jakiegoś czasu śledzę nowe tematy. Jak pewnie część z forumowiczów znalazłem się tu gdyż poszukiwałem porady w kupnie nagrywarki. Przeczytawszy porady aby nie śmiecić pytaniami LG vs LiteOn przez kilka dni "oblookiwałem" nowe posty. Wybrałem najbardziej polecanego LiteOn'a LTR-52246S. Ale nie o tym mowa. Pozostał mi wybór miejsca zakupu. U mnie w "city" (Sochaczew) model 52x/24x/52x nie dotarł, wszędzie proponują tylko LG'ki. Niedługo jadę do Warsaw-City i potrzebuję porady, gdzie najtaniej albo w miarę tanio kupić ten model. Kasa aż tak strasznie nie gra roli. Chodzi o jakieś większe sklepy. Zastanawiałem się też nad zakupem online. Gdzie takowego dokonać, który sklep jest naj-lepszy/tańszy. Ostatnio przylookałem parę ofert i stąd mam kilka pytań. Czy wersja BOX jest w każdym sklepie taka sama? Bo np. na sklepie WP (ws.pl) upragniony model kosztuje 243 PLN, a koszt przesyłki jedyne 6 PLN. Czy to korzystna cena. Pytanie o BOX było celowe, bo nie wiem czemu w opisach modeli innych firm są opisy zawartości (np. kabelek xxx, płyta yyy), a przy Litkach nic

. Tylko, że BOX. Drugie pytanie łączące się z pierwszym: Czy Nero jest zawsze dołączony do wersji BOX? Czy to najnowszy Nero? Bo nie wiem czemu pisze do LiteOn'ów Nero xx.x.x za 9 PLN. Trzecie i ostatnie pytanie. Czy w zestawie znajdują się wszystkie części potrzebne do montarzu, bo w jakimś sklepie (bodajże Sirius w testach) pisało, że nie ma jakiegoś kabelka czy coś? Czy jest on niezbędny?
Lepiej online czy "live"?
Sry że tak długo wyszło.