Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.05.2003, 21:12   #59
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
he he, juz mi wszystko dziala, ale mialem jeszcze jeden klopot. Otoz oprocz tego, ze wyswietlala sie ta kompletnie niepotrzebna mi linijka, to ten przesuwajacy sie pasek (juz w czasie pokazywania screena) byl na zupelnie innej wysokosci, niz miejsce na niego przeznaczone. Wygladalo to troche smiesznie. Najpierw postanowilem wykasowac jakas to dodatkowa linijke, zeby mi sie system szybciej uruchamial. Probowalem wedlug tych rad, ktore podawaliscie, ale efektu nie bylo zadnego. Nie moglem sobie rowniez poradzic ze zmiana miejsca tego ruchomego paska. Az w koncu przed chwila pozmienialem chyba wszystkie opcje w programie, ktore sie dalo, dodatkowo powykasowywalem troche wpisow w roznych plikach windowsa i okazalo sie, ze wszystko dziala dokladnie tak, jak trzeba

Co prawda nie polecam takiego sposobu, ale w moim przypadku okazal sie skuteczny. Chcialem sobie nawet przypomniec, co po kolei zmienilem, zeby w razie czegos ktos mogl zrobic podobnie, ale mimo szczerych checi, nie udalo mi sie. No coz, moze to i lepiej, bo to naprawde cud, ze wszystko dziala i to tak jak trzeba

A nowy ekranik jest swietny - nazywa sie chyba bulbeyes czy cos takiego - polecam

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post