Witam!
I znowu dyskusja STRON!

sucks, rox, pany i inne!
Mam nagrywarke LG i nie będę tutaj zamieszczać posta. LG Rox da World czy inne, albo LiteOn a miało być tak pięknie.
Jak ktoś qfa nie umie obsługiwać i dobrze skonfigurować palarki to jego wina i niech się zastanowi przed puszczeniem textu ale chu*** te LG czy LG sux!
Ja też na początku moich doznań

z palarką miałem problemy z poprawną konfiguracją i się denerwowałem, ale wiedziałem, że coś tylko trzeba ustawić/przestawić/zastosować i nie miałem żadnych pretensji do mojej firmy! Jaki intesres miała by firma dając użytkownikowi wadliwy sprzęt. Teraz jest taki wybór, taka walka i konkurencja, że to by było bez sensu!
Choć mam LG, cenie też sobie nagrywarki LiteOn'a bo od początku kiedy jestem na tym forum ta firma zbiera dobre opinie, a to się liczy i patrze na te opinie, które na prawde są wiarygodne! A do mojego LG;ika nic nie mam. Ciesze sie że mam LG, a nie jakiegoś Panasonixa czy Yamane

. Każdy wie, że te nagrywarki cieszyły się dużym powodzeniem, gdy wszedł tzw. boom na palarki i wiele ludzi ma do dziś LG8X czy 12 i jest zadowolona z nich do dziś, LiteOn'a wtedy mało kto znał.
Ciesze się, że wogóle są jeszcze takie osoby, które bronią tej firmy i wogóle. Nie jest źle!

8)
Chyba wszystko......