Dyskusja: Wolno nagrywa Lg
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.05.2003, 22:06   #20
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
(...)pisanei ze ;shit; i ;nie shit;... coz przemilcze to co o tym mysle bo sam siebie za wyrazy bym musial banowac

wiekszosc jeczacych i narzekajacych userow jest sama sobie winna

moj lg 32x (szajsowaty naturalnie) podkrecilem do 40x biosem ibm 1.12 - mam UDMA, MTrainer i tania skuteczna wypalarke - nie pamietam kiedy ostatnio zwalila mi plyte
unikam nerwow ktore powoduje fakt ze nagrywarka 40x nagrywa plyty np. 24x - palac zawsze 24x i nie szukajac w tym klopotow (zycie ejst wystarczajaco atrakcyjne pod tym wzgledem)

zeby nie bylo ze nie mam porownania - mam 3 wypalarki katowane w rownym stopniu (ostatnio eksploatuje liteonka 48246s zeby sprawdzic co to cudo umie - i umie DUZO)
no! Dzięki Sid! Ogólnie ten cytat to WSZYSTKO I NA TEMAT!
Też uważam, że powinno unikać się tego typu nerwów co napisałeś wyżej. Nagrywarka nagrywa i to prawidłowo? TAK! I to jest pełnia szczęścia.
Mnie lekko poniosło, ale na prawde w pełni rozumiem ten problem na forum dotyczący pisania tych shitów i suxów i innych epitetów. To wyrazy jak inne, ale używając ich myślmy.

To forum pomogło mi już pojąć wiele rzeczy i rozwiązać problemy, które mnie drażniły i z których jakoś wyszedłem dzięki WAM i wielkie dzięki wam za to.
Ciesze się bardzo że jestem tutaj i forumuje (że tak powiem) z Wami.
Wiem zawsze, że moge liczyć na pomoc i przez to czuje się pewniejszy, staram się wnikać we wszystko jak najgłębiej potrafie i może dlatego jestem zadowolony z tego LG'ika.

Problemy jak to problemy na pewno pojawią się jescze nie raz, ale na to jest to forum. I wszycho gra, ma grać i będzie grać.

...no to znowu by było na tyle

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post