Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.05.2003, 11:28   #22
-=Shade=-
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.04.2003
-=Shade=- zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Tylko z ironią - no ludzie ale 200 na miesiac to kapke duzo
Ja przed zalozeniem tez nie bylem do konca pewien. Szukalem lacza do grania ( dobre pingi 0 % utrat pakietow )a o neostradzie slyszalem rozne rzeczy. Raz mi kumpel mowi ze do BN ma pingi po 100 a raz ze 200 ( zapomnial dodac ze jak to sprawdzal to sciagal z DC na maxa - ***** (pozdrawiam) ). Ale pomyslalem , nic mnie gorszego juz nie mze spotkac niz to co mam teraz ( 2 mbit eir 512 cir od futuro na 120 osob + internet cafe )i zamowilem. Rodzicow nie bylo latwo przekonac ( 200 zl/ micha ), ale w koncu sie udalo. 2 tygodnie od zlozenia wniosku przyszli monterzy i w 45 min mialem neostrade plus. Pierwsze testy oczywiscie PINGI !!. Battlenet 60 i waha sie raz na kilkanascie plus minus 1 czyli praktycznie staly, polska nie wychodzi ponad 30 ( brat grajacy w q3 byl wniebowziety ), zadnych utrat pakietow. Transfer caly czas maksymalny dostepny. Teraz patrzac z perspektywy czasu moge stwierdzic ze nie zamienilbym sie na nic innego co jest dostepne w Polsce. Zadne LANy mnie nie przekonaja , nawet z adminem co jest ok. 200 zl to duzo ale lacze jest warte swojej ceny. Sciagam sobie co chce, gram we wszystko co mi pasuje, a teraz jak juz od 3 miechow nie ma zadnych problemow to zyc nie umierac.
The very meaning of our lives

Maila do mnie wyślij na ten adres
-=Shade=- jest offline   Odpowiedz cytując ten post