Dyskusja: Yamaha F1 kaput
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.05.2003, 22:11   #8
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
po problemie

dmuchanko fajna rzecz , ale nie doczekałem sie na spreżone powietrze od kolegi

i dobrze, bo:
wsadzilem F1 do kompa sąsiada i okazało się, że działa....

wygrzebalem z pudła inny kabel, przełozylem i tutaj lezal problem, juz 3 cdr nagraly sie wysmienicie

tylko nie krzyczcie na mnie, ze nie sprawdzilem: lg działało na tym samym uszkodzonym kablu!!

sprawdzilem to dokladnie, jeszcze raz przelaczylem F1 na ten stary kabel i kicha, cdr do kosza. A cdrw jeszcze jedno nagralo sie bez problemu, troche tylko bufor skoczyl, co sie nie zdarzalo

moje LG chodzi tylko na pio-4, moze dlatego jechalo na walnietym kablu, ale czy F1 wypali na pio-4 to juz nie sprawdze bo spacerujacy po deszczu wiosennym warszawiacy mają okazję pośliznąć się na kablu IDE. proszę uważać

to sorry posiadacze F1 za nerwy.... ale przyznacie sami, ze ciezko bylo zrozumiec o co chodzi

moze to tez moja plyta glowna, bo mam teraz niestety szajsowate ecs k7s5a. niby dobra, ale kilka tego typu zagadek juz z nią miałem, a jakoś na asusie to tylko moglem poczytac o takich problemach.

--------
Sid:
nie rozkręcałem jeszcze tego, ale stickera nie ma, z checią rozkręcę. Tylko kiedy indziej, bo chwilowo nie mam czasu, narzedzi i taki bajzel w mieszkaniu, ze nawet nie mam gdzie tego rozlozyc.
Potrzebny jest idealny śrubokręt, bo ma F1 czarne srubki - widac na nich rysy od odkrecania, musze uwazac na gwarancje.

Z cyfrakiem trochę problem, ale coś wymyślę.
Jesli ci wystarczy skan lub zdjęcie to ok zrobię, ale tez nie ma problemu, abys sam ją obejrzal, zapraszam jesli zechcesz. Mieszkam w centrum, niedaleko sklepu do którego mnie ostatnio wysłałeś po pisaki

Ostatnio zmieniany przez pali : 13.05.2003 o godz. 22:14
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post