Dyskusja: Yamaha F1 kaput
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.05.2003, 21:45   #12
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Re: Re: po problemie

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
mieszkasz gdzies w okolicach Wilczej? w kazdym razie mozna by kiedys zorganizowac takie spotkanko - a jak masz jeszcze muze to wogole czemu ja czas trace :)

nie, obok placu Zamkowego, w sumie tez niedaleko
o Wilczej nie wspominaj - mialem ostatnio taką przygodę, ze panowie z Wilczej mnie pomylili z kimś ;)

spotkanko jak najbardziej, ale muzy niestety nie mam - nie mam ani jednej płyty (chwilowo mam tylko na stanie 10 xColtrane, 1x Mingusa, 1xPetrucciani). powaznie. nagrywam tylko dla znajomych, no i słucham głównie u ..., to juz moze nic nie napisze, gdzie slucham ;) - powodem jest chwilowy brak dobrego sprzętu, kiepskiego nie lubię

ale zapraszam w wolnej chwili, cos sie znajdzie ( mam dostep do kilkutysiecznej płytoteki ...)

co do zdjecia - wystarczy skan - sadze ze ebde w stanie czesc informacji wyciagnac ze skana

ok

ps. znalazles pisaki? bo jak ja wlazlem do tego sklepu to a) zabily mnie ceny, b) zabil mnie wybor c) zabila mnie uroda i ilosc studentek :)

nie znalazłem, przerzucilem sie juz na biale plyty
istnieją białe eddingi, do mazania po płytkach elektronicznych, pewnie gdzies w takim sklepie mają

zawsze tak jest, rozbierają się na wiosnę i biegają po Trakcie Królewskim
Nowy Swiat 44 - cafe Bajka ma miły ogródek, siedzę sobie i patrzę ;)

EOT, bo sie OT robi

Ostatnio zmieniany przez pali : 14.05.2003 o godz. 22:56
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post