Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.05.2003, 18:39   #1
paja
niezwykły

Data rejestracji: 07.02.2003
paja zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Konstytucja CDR info (przemyślenia)

Witam wszystkich forumowiczów
Widzę, że na forum mamy małą (nie czerwoną) rewolucję a raczej konstytucję!!! (PRZECZYTAJCIE MÓJ POST CAŁY NIE ZNIECHĘCAJCIE SIĘ DŁUGOŚCIĄ)
Moderatorzy w końcu zaczęli coś robić by zatrzymać falę beznadziejnych postów/topiców tylko po to by nabić sobie licznik. No i zbanowanie użytkowników
-ZbigNieff ***8211; No tak jest przyczyna przecież podobno zaspamował Sperzyna jak wiadomo spam to jedna z najgorszych rzeczy! Ja osobiście nic do niego nie mam (pomógł mi wybrać deskę ***61514;) ale nie ja jestem od sądzenia.
-Brzuszki- Mi tym bardziej niczym nie zawinił dawał śmieszne komentarze ale z obraził Sid***8217;a (choć nie myślę że to tak tym zawinił może czymś innym też )
--> Moje propozycja to dajcie im bana na 3 miesiące może przemyślą swoje błędy, ale jak już wspominałem to nie ja jestem od sądzenia<--
Dalej rzeczywiście lista dyskusji bezsensownych bardzo szybko rosła (ja sam kiedyś taką dałem ale za prośbą mojego głupiego kolegi który wiedząc że przesiadują tu mądrzy ludzie {oprócz mnie } odpowiedzą mu co się stanie jak magnes przyłoży do dysku) rzeczywiście SID i spółka zrobili odpowiednie kroki i m.in. powstał nowy licznik offtopic lub zablokowanie działu ***8222;propozycja spotkania wielkanocnego***8221; (panowie do 2000 nie doszliśmy ) [nie posądzajcie mnie że się czepiam ale SID niedawno gadał sobie w tym topicu a po pewnym czasie blokuje go pisząc że jest to beznadziejne czy coś podobnego ale mniejsza z tym nie potępiam go za to ] więc do ograniczania jeszcze głupich topików w offtopic niby dobre, ale np. z 10 dni wchodzę na forum --> offtopic a tu patrzę same pytania o sprzęt czy inne problemy rozumiem głupoty typu......................... (tu miejsce na wpis) ale jakieś ciekawe i śmieszne rzeczy (może Laser znów znajdzie jakąś fajną piosenkę typu JEDZIEMY PO ZIOŁO ) takie coś może być no i życzenia 18 lipiec urodziny SID***8217;a czy na offtopic będę mógł życzyć mu STO LAT czy nie . A propos małej ilości topików w dziale CDRinfo ja tam tylko zaglądam odpisuję ale nowych topików nie zakładam bo na razie nie mam jakiś problemów (jak miałem to założyłem kiedyś) a jak będę miał to zapytam się wtedy na forum.
A SID pisałeś cos o dawnym klimacie, czyli topiku o książkach czy może miałeś na myśli mój pierwszy topik ***8222;gdzie czytacie książki i czy ja jestem inny***8221; jeśli tak czy ten topik zaliczasz do tych gorszych czy lepszych
Mam jeszcze dużo do napisania, ale kończę, więc tak jak w 1971 r. Podczas uchwalenia konstytucji 3 maja sytuacja była nerwowa (tak jak teraz), ale potem ludzie się cieszyli z tego i świętowali (oby tak było i u nas ) więc Wiwat Król Wiwat Konstytucja Wiwat wszystkie STANY ----------- WIWAT MODERATORZY WIWAT KONSTYTUCJA WIWAT WSZYSTKIE DZIAŁY

PS. Tylko jest jeden problem konstytucja 3 maja była ustalona a nie wykonana!!! Ale Na forum będzie wszystko dobrze. I hope

ps2. SORRY ŻE ZACZOŁEM NOWY TOPIC ALE NIE ZDĄRZYŁEM DO PRZEMYŚLEŃ MAM NADZIEJE ŻE MI WYBACZYCIE :I

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online