Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.05.2003, 03:27   #4
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Re: ożywic padnieta nagrywarke lg po nieudanym upgradzie biosu

Cytat:
dinghy napisa***322;(a)
kupilem wlasnie nagrywarke lg gce-8481b 48x24x48, chcialem zrobic upgrade biosu, na etapi kasowania biosu przez prgoram zabraklo mi pradu w domu.
W morde jeża, stary, czy Tobie naprawdę wyłączyli prąd podczas flashowania biosu? Wybacz, ze tak się dopytuję, ale żyję grubo ponad dwadzieścia lat i jak sobie przypominam to z pięć razy w życiu przezylem brak prądu w swoim żyliszczu i nawet nie chce mi się obliczać prawdopodobieństwa takiego wypadku, bo słaby jestem w ułamkach z pięcioma zerami na początku.

Największego niefarta kombinacyjnego w zyciu mialem, gdy zdawalem mature i wiedzialem, ze są cztery bloki pytań, po 10 pytań w każdym bloku. Miałem dostac 4 pytania, po jednym z kazdego bloku, z tym ze bloki nie byly nijak ze soba powiazane. Przygotowalem sie na 9 pytan z kazdego bloku i kolejno 4 razy wylosowalem pytanie na ktore sie nie przygotowalem....

Jakie to bedzie prawdopodobienstwo, moze ktoś obliczy?

PS mature zdalem

Ostatnio zmieniany przez pali : 17.05.2003 o godz. 03:36
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post