|
Jak jest cala porysowana to ...
Mi w kazdym razie nie oplacalo by sie z tym meczyc.Za duzo zachodu.Ale sprobuj tymi programami z tego linku co dal Maciej.
Albo mozna zobaczyc jakie dane nie dadza sie skopiowac i jesli nie bedzie ich duzo to zrob obraz clonem. Napewno ci zrobi chociaz bedzie to dlugo trawalo.Programami do odzysku danych wyciagnij te pliki, ktorych nie mozna bylo zgrac na dysk. I za pomoca winiso podmien te odzyskane z tymi w obrazie.
Nie wiem czy to zda egzamin bo jesli pliki sa mocno uszkodzone to i tak ich nie odzyskasz.Przynajmniej czesci.
Natomiast nawiazujac do tego co napisal Maciej odnosnie robienia plyty bootowalnej za pomoca nero to jesli chodzi Ci o ta metode z dyskietka startowa to takie rozwiazanie mi osobiscie sie nie podoba bo zadnego pozytku z tego nie bedzie.
Nie dosc, ze plyta nie bedzie juz miala takiego menu startowego jak oryginalna to jeszcze beda problemy z zainstalowaniem z niej windowsa.O ile wogole sie zainstaluje.(ktos tam narzekal na to, teraz nie pamietam, w kazdym razie nie mogl z niej zainstalowac windowsa)O to chodzilo?