Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.05.2003, 16:54   #38
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nic nie trzymaja...
film klasy matrixa - angielski, malo dialogow, prosty jezyk student przetlumaczy w jeden dzien - gora dwa...

15 min to chyba kpina

zrozumialbym jakby ktos tlumaczyl "braterstwo wilkow" - francuski z nalotem, troche laciny - ale to?
Wiesz.. mam wtyki do grup tlumaczych i stad moje info... jesli sadzisz inaczej to Twoj problem ..., ja wiem swoje i swojego bede trzymal..., po prostu trzymaja po to, zeby sprawdzac bledy w tlumaczeniu, czasowe itd. coz... 15 min mieli przetlumaczone w niedziele 18 maja 2003r. ... wiec teraz moze i wiecej.. wiem, ze maja tego VCD'ka od srody 14 maja 2003r .
pozdro

Cytat:
DVDripy przed wypuszczeniem filmow na rynek masowy na plytach wynosil czlonek Akademii Filmowej - zlapali go i zapuszkowali - od tej pory kazda kopia ma numer - watermark, praktycznie nieusuwalny - w momencie kiedy wycieknie taka kopia wiadomo kto ja puscil wiec nikt juz na to nie liczy - po kompromitacji jaka byly Dwie Wieze dostepne w doskonalej jakosci na miesiac przed premiera 'holyłód' sie wscieklo

dlatego DVDrip wyjdzie nie wczesniej niz za miesiac a ja sadze ze pozniej (Star trek Nemesis wyszedl prawie po 3 miesiacach)

wiec szanowny pasnie Smartku stad wiem
Sid... a nie zauwazyles na dvdripach malych mgielek, z zapisanym numerkiem, lecz niewidocznym? To wlasnie mgielka zaslania te numerki..., zaczeli wlasnie juz wprowadzac to metode "zamazywania"...
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post