Denerwują mnie takie komentarze besztające ich3

.Mnie osobiście też nie podoba sie ich muzyka powiem wiecej jest bardzo zla .Ale jak czytam komentarze ze na eurowizje powinno pojechac niebieskie caffe albo variaci na maxa to mnie w dupie sciska :o Musiscie zrozumiec ze ICH3 wygralo konkurs i to ono pojedzie na eurowizje

Nasze gwiazdy sa gowno warte co pokazal piasek szczesniak lipnicka i inne pierdy polskiego showbiznesu

Powiem wam GOWNO DUZE GOWNO

Powiem Wam jeszcze jedno ICH3 maja szanse zajac wysokie miejsce na pewno nie wygraja ale wydaje mi sie ze beda dosc wysoko .Dlaczego ?? Ano dlatego ze tandeta sie dobrze sprzedaje .Pamietam ze kiedys wygral ten konkurs tranzwestyta

Wiec co chcecie od ICH3 ?? Mozna ich nie lubic ale nie mowcie ze to jakas porazka czy idioci 8) Powiem wiecej oni sa najbardziej elokwentni z wszystkich tych naszych gwiazd .Sam osobiscie cenie Wisniewskiego jest przykadem ze z niczego mozna zrobic cos , gosciu nie ma kompletnie glosu ale glupi narod kupuje jego plyty i to mi sie podoba gosciu umie wykorzystac okazje

.A nasze inne gwiazdeczki ; zeby utrzymac popularnosc pokazuja gole dupy w playboyu albo w innym maximie .Wiec jeszcze raz postuluje do was o zastanowienie sie nad tym co piszecie .Wisniewski to taki sam czlowiek jak my ( no moze "troszke" inny 8) ) i trzeba go szanowac bo nie dal sie jeszcze tak do konca zgnoic jak te nasze modelki z playboya
Zgadzam sie takze ze slowami mallowexa Wisniewski to bardzo madry czlowiek ktory umie wykorzystac glupote ludu polskiego
Pozdrawiam