Cytat:
darsoon napisa***322;(a)
Jeżeli ktoś ma dostęp do filmów dvd (nie mówię o wypożyczalniach), korzysta z programów na dvd lub sypnął mu się cd-ek to jest to bardzo dobra cena i okazja do zakupu. W przeciwnym razie szkoda kasy. Od kąd pojawiły sie divx-y nie wypozyczyłem ani jednego filmu a rogram na dvd mam tylko jeden słownik do angielskiego.
DVD mam od ładnych paru lat (hitachi GD2500) i musze powiedzieć, że nie pamietam kiedy ostatnio z niego korzystałem. Nawet jest odłączony w winzgrozie.
|
wezme pod uwage to, co napisales. Ja jednak jesli kupowalbym DVD to glownie dla koncertow, ktore mozna na takim nosniku dostac. Zeby nie szukac daleko, widzialem ostatnio na gieldzie plyte Roxtette, na ktorej bylo 36 wideoklipow, 6 jakis specjalnych, plus dwa materialy o kreceniu dwoch z nich. Gdzie ja cos takiego dostane, jesli nie na DVD? No ale z drugiej strony tylko dla tego kupowac naped za 150 zlotych, jak juz i tak mam dwa. Bede sie pewnie jeszcze wahal, ale raczej zanim sie na to zdecyduje, dokupie sobie wiecej pamieci, jej nigdy za wiele, a juz zwlaszcza jesli jest to 256MB przy windowsie XP.