Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2003, 08:17   #7
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
powtarzalem wiele razy - zrobie to i teraz - to ze ktos ma z czyms problemy nie znaczy ze to cos jest do bani - najczesciej to uzytkownik pozostawia wiele do zyczenia - jego wiedza czy to czego wymaga od 'cos'ia
mialem nadzieje ze ten troche bezsensowny topic nie wyplynie wiecej

a to to juz kuriozum.. mozna wiedzec dlaczego jest lepszy? i czy masz wystarczajaca wiedze zeby oceniac takie rzeczy? czy chciales powiedziec 'wydaje mi sie ze do moich potrzeb i oczekiwan xxx jest lepsze od yyy?'
Ja powiem tak mam win 2000 rok siedzę na nim po 16 godzin a komp sam jest właczony zdarza się że po 72 godziny a jest top rzęch pracowalem dużo na xp i znam oba systemy dobrze i duże problemy są z xp troszkę większe niż z win 2000 a chodzi o emulator dosa w winxp jest do bani troszkę mam 3 programy dosowe które mój win 2000 obsługuje a ten xpek niestety nie odpala ioch a są wszystkie poprawki nie złych systemów ani dobrych jest głupota imbecylizm niewiedza usera zależy co czlowiek chce robić na kompie a wiadomo że dziecku się nie da win 2000 ale xp albo 98 win 2000 jest super do palenia nie mialem żadnych problemów z nim powiem więcej zanim zacząlem palić siedzialem na forum i czytalem posty moich doświadczonych kolegów a potem sam doszedlem do wszystkiego ,metodą prób i błędów i też uważam że przesadą jest opinia że nero jest najlepsze jest owszem bardzo dobre ale easy cd crator 6 też jest dobry tak samo eac i cdex są dobre nie ma zlego softu jest gl;upota ludzi czytam niektóre topici i żygać się mi chce czasami bo starsi suerzy się troszkę nabijają z mniej doświadczonnych i walą teksty: dma aspi nero nowsze to do niczego nie prowadzi dawajmy rzeczowe proste odpowiedzi nowym userom bo oni są troszę mniej obeznani ja npo sam zrobilem integrację win2k raz jeden ale w wypaleniu pomógł top[ic mi kolegi nie pamiętam teraz tego nicka ale to znany topic raz zrobilem i chodzi zanim się powie że coś jest do bani trzeba minimum te 60 dni posiedzieć przy czymś i nadgryźć z każdej strony jest błąd to dociekać jego przyczyny a nie zwalać na sys win 2000 jest zawieszalny tylko z winy usera sam z siebie się nie wiesza to wszystko