Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2003, 21:19   #103
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mam windowsa 2000 prawie rok początki mialem koszmarne ale po 7 dniu na kolanach uklęknąlem przed nim i uznalem za super a te 7 dni pierwsze to byla masakra i terż kląlem ale po 7 dniach zrozumialem jego konstrukcję ( przeczytalem resource kit) i zacząlem testować do dzisiaj go męczę szukam metodą prób i błędów dochodfzę do większej wiedzy powiem tak nawet po roku siedzenia na win 2000 po 14 godzin na dobę na nim nie wiem wszystkj9iego ale wiem jedno wolę system ktory jest naprawdę logicznyt jasny przejrzysty a win 2000 to logiczna konstrukcja każdy mechanizm jest logicznym rozwinięciem innego a win xp pracowalem 3 miechy i powiem że nie chcialbym go nielogiczny czasami i zbyt kolorowy wygląda jak system sorrki za porownanie jak konbieta po operacji biustu a biust po operacji przygniótl ją do ziemi i ona nie może oddychać taki jest win xp win 2000 zalążek projektu się pojawil w 95 nie pamiętam kiedy go skończyli ale chyba w 99 pod koniec skończyli prace nad nim z kolei win xp praca trwala o polowe krócej i jest to naprawdę system nie dopracowany zbyt krótki czas na powstanie czegoś dobrego ten xp to silikon i to wszystko